Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Levering til hele Norge
  • 2-7 dager levering
  • 30 dagers returrett
  • Trygg betaling

Om oss

Hos Hanna er en liten nisjebutikk for damekonfeksjon, plassert midt i Karenslyst Allè på Skøyen - eller "Stripa" som er det lokale navnet på gaten.


Butikken åpnet i oktober 2017 og har etterhvert fått mange gode, faste kunder. Vi som jobber her, liker å si at vi har byens triveligste kunder. :-)


Allerede før jeg visste om jeg kom til å åpne egen butikk, så jeg for meg at jeg ville reise til Nederland og importere merker, eksklusivt for min butikk. Og sakte men sikkert, er drømmen i ferd med å bli virkelighet. Nå har vi flere nederlandske merker vi er alene i Norge om å ha. Og det er vi litt kry av! Nederlenderne er dyktige designere og skaper ofte kolleksjoner med en liten vri som gjør plaggene annerledes og spennende. I tillegg, er de miljøbevisste og bruker mye økologisk fremstilte stoffer og garnkvaliteter. Vi har blant annet en kolleksjon laget av soyabønner. Eller rettere sagt; restproduktet etter at soyabønnene har blitt mat, inneholder mye fibrer og blir til myke, deilige gensere og jakker. Vi tar heller ikke inn varer med ekte pels.


Butikken er liten og intim og vi legger stor vekt på personlig service. Vi kan gi deg tips og råd om stil og hvordan sette sammen en garderobe. Hvis vi er utsolgt eller mangler din størrelse, er det ofte mulig å bestille opp fra leverandørene. Vi kjøper normalt inn i str 32 - 46.


Vi tilbyr også gratis opplegg av bukser når du handler her.


Hvis det er vanskelig for deg å rekke innom oss i åpningstiden, er det bare å sende sms eller mail og avtale alternativ tid. Vi finner alltids en tid som passer. Det samme om dere er en gjeng venninner som vil ha en handlekveld - gi oss beskjed, så finner vi en kveld dere kan komme. På slike kvelder blir det alltid høy stemning!


Velkommen til oss Hos Hanna!


Åpningstider 10-18 (16)

Tlf: 922 00 427

e-postl: hanna.holmsen@getmail.no

Karenslyst Allè 9

0278 OSLO